I pora na Twój wąteczek Kochana! Pięknej pogody i wymarzonego ślubu! Wracaj do nasz szybciutko z pięknymi zdjęciami i relacją. Wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia! :*
Kochana wysłałam Ci właśnie eska,ale tutaj też muszę napisać - tradycyjnie hihi. Życzę Wam samych radosnych chwil na wspólnej drodze życia a wszelkie niepowodzenia szybko zamieńcie na grunt pod sukces Oby zab.awa weselna spełniła Wasze oczekiwania a nawet i była lepsza ! Buuuuuziaaaaaaki !!!
Idźcie przez życie z dobrocią w sercu, Otoczeni ludźmi których kochacie, Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!
Kochana, życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Dużo miłości i sił, aby tę miłość pielęgnować. Kochajcie się do końca świata! Mam nadzieję, że wszystko poszło po Waszej myśli Buziaki!
Kasiu i ja jeszcze tutaj dorzucę swoje życzenia! wszystkiego dobrego, dużo szczęścia miłości i czułości dużo okazji do spędzenia niezapomnianych chwil tylko we dwoje abyście mogli budować swoją wspólną historię! wyglądaliście cudownie a twój mąż to fajny facet!
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu, i szczyptą soli, i tym co cieszy, i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie.
Kasiu, wszystkiego co najpiękniejsze oraz dużo miłości ... dla Ciebie i Twojego już męża samych słonecznych dni, nielicznych burz .... i wiele szacunku dla Was na wzajem Mam nadzieję że wszystko się udało i bawiliście się szamapńsko
Kasiu kochana z opoznieniem, ale szczerze zycze Wam samych pieknych dni w malzenstwie, zrozumienia, oparcia i wspolnych, dlugich lat w szczesciu i milosci :*:*