Nanu napisał(a): Bardzo ożywia całą postać panny młodej, która zwykle tonie w bieli i przez to wydaje się "zimna".
Popieram

Nanu napisał(a): Bardzo ożywia całą postać panny młodej, która zwykle tonie w bieli i przez to wydaje się "zimna".
do sukni z haftami pasuja tylko bukiet z duzych wyrazistych kwiatow tylko wtdy to ma ses bukiet nie zlewa sie z tlem mysle ze cantadeski byly by piekneAcia napisał(a):Dziewczyny..hmm tak myślę i nie wiem..co byście doradziły do haftowanej sukni? bo ja chciałam kalie ale do tej sukni którą bym chciałą mogą się wydawać za cięzkie i mam dylemat..
florystka1987 napisał(a):do sukni z haftami pasuja tylko bukiet z duzych wyrazistych kwiatow tylko wtdy to ma ses bukiet nie zlewa sie z tlem mysle ze cantadeski byly by piekneAcia napisał(a):Dziewczyny..hmm tak myślę i nie wiem..co byście doradziły do haftowanej sukni? bo ja chciałam kalie ale do tej sukni którą bym chciałą mogą się wydawać za cięzkie i mam dylemat..
serduszko napisał(a):Wielu osobom kalie sie kojarza z pogrzebami, a to według mnie nic bardziej złudnego! Widziałam wiele panien młodych z kaliami i bardzo mi się podobały. Są takie eleganckie i wyjątkowe...
b_blonka napisał(a):Ja chcę sobie sama zrobić bukiet z białych róż. Chcę kupić ok. 20 sztuk i bardzo krótko je poprzycinać, tak by tylko było miejsce na trzymanie a nie miały wcale liści, tylko same główki. Zobaczę jak to wyjdzie! Co sądzicie o takim pomyśle??
Wróć do Dekoracje i bukiety ślubne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość