nat89 napisał(a):Ja pierwotnie też chciałam te wszystkie zimne przystawki w formie bufetu bo to tak estetycznie wygląda. Ale po dłuższych przemyśleniach stwierdziliśmy, że zimne przystawki będą podawane do stołów. Będzie osobny bufet słodki - z ciastami, fontanną czekoladową, kawą i herbatą i jeszcze osobno będzie stał stół wiejskiOczywiście do stołów będą podawane również ciepłe dania (po obiedzie będą trzy takie gorące dania jeszcze
)
Świetne rozegranie. Jeśli masz taką opcję, to te późniejsze gorące dania umieść na osobnym bufecie na podgrzewaczach. O ile każdy zazwyczaj jest głodny o przykładowej 17, to nie każdy ma później ochotę jeść o 1 i 3. Niektórzy wolą o 2, a wtedy pierwsze gorące danie będzie już zimne. Poza tym o 17 wszyscy są trzeźwi, a o 1 ciężko jest zagonić wszystkich do stołu


