karolina1985 napisał(a):jeżeli chodzi o mojego B.to wspólnie ze świadkiem organizujemy(musze mu pomoc bo nie zna wszystkich jego kolegow) mu wypad na paintballŚwietny pomysł! A można wiedzieć, gdzie to organizujecie i za ile?
karolina1985 napisał(a):jeżeli chodzi o mojego B.to wspólnie ze świadkiem organizujemy(musze mu pomoc bo nie zna wszystkich jego kolegow) mu wypad na paintballŚwietny pomysł! A można wiedzieć, gdzie to organizujecie i za ile?
halia napisał(a):A odnośnie kawalerskiego mojego Kochania, to wyobrażam sobie to tak i pewnie tak jak co neiktóych koeldzy poproszą mnie o pomoc. Grupa ok.10 facetów, 3 skrzynki browara i playstation....
katrin napisał(a):<DIV>Odświeżam trochę te temat:) Ja mam właśnie dziś panieński nie wiem gdzie niestety:) A co do kawalerskiego to też ja pomagam organizować neistety tak się porobiło że będzie tylko dwóch - może trzech najlepszych kumpli mojego K. Wymyśliłam żeby poszli na kręgle a potem do domku i tam będzie standard;P Picie żarcie i Playstation:):) Mój K. powiedział sam że nie chce żadnych striptizerek nie potrzebne mu to do szczęścia. Ewentualnie chciał pójść do klubu gdzieby tańczyły jakieś w głębi lokalu a on by sobie siedział piwko pił w kolegami. Ale że mieszkamy 30km od Wrocławia organizacyjnie nie da rady. Myślę że dla faceta nie potrzeba wiele do szczęścia:) W domku też mu będzie fajnie:) </DIV>
megan napisał(a):że jedna baba do końca życia i takie tam zaściankowe myślenie....
Wróć do Wieczór panieński i kawalerski
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości