ansista napisał(a):betalena napisał(a):Madeline, jeśli szukasz hotelu na kanarach, to mogę z całego serca polecić Ci Riu Vistamar na Gran Canarii. Cudowne miejsce, pięknie położony budynek, rewelacyjna obsługa, jedzenie tak pyszne, że przytyliśmy chyba w sumie ze 20 kiloDo tego niedaleko polska baza nurkowa (dla nas to było ważne, bo nurkujemy), w hotelu można za darmo skorzystać z wielu atrakcji sportowych (co dzień graliśmy w tenisa na bardzo wysoko położonym korcie z pięknym widokiem) no i w ogóle same plusy, zero zastrzeżeń. Najlepszy hotel w jakim byłam w życiu
A z jakiego biura kupowaliscie wycieczke? Ja juz prawie na 100% planuje Kanary, bo chyba w pazdzierniku to najbezpieczniejsza opcja pogodowa (jesli chodzi o cele blizsze niz dalsze). Jeszcze tylko nie wiem, na ktora wyspe sie zdecydowac. Wazne, zeby bylo duzo mozliwosci spedzania czasu i wycieczek, bo my na plazy dluzej niz godzinke lezec nie potrafimy:D
bacteryja napisał(a):Ja krajów Arabskim mam serdecznie dość.
Co do Europy to serdecznie polecam Włochy i Chorwację-ja się tam czuję, jak w Polsce- tylko warunki inne :) na priv mogę polecić jak tanio wyjechać :)
christie napisał(a):może Hiszpania w takim razie
Pieknaszyszunia napisał(a):My właśnie wrócilismy z podróży przedślubnej, z Paryża
marta12 napisał(a):Dziewczyny co sądzicie o pomyśle by w "podróż poślubną" pojechać jako wolontariusze np. do japonii, czy izraela na dwa tygodnie na tzw workcamp? pobyt za free tylko dojazd. Zastanawiam się nad czymś takim i mojemu A. też ten pomysł sie podoba.
Wróć do Prezenty i podróż poślubna
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości