Mysiakowata napisał(a):Ile jest tych wątków o podziękowaniach?Przed chwilą wypowiadałam się w innym, ale napiszę jeszcze tu
Tak naprawdę każda forma podziękowania jest dobra, jeśli zna się swoich rodziców (a zakładam, że każdy zna ich dobrze :P) i wie się, co sprawi im przyjemność
Ostatnio dla klientki robiłam dwa takie same albumy ręcznie robione, na okładce napis "dziękujemy", a w środku zdjęcia i pamiątki z dzieciństwa, później wspólne zdjęcia młodej pary i na ostatniej stronie miejsce na fotkę ze ślubu. Aha, a na wewnętrznej stronie okładki dedykacja
Chyba też fajny pomysł?
Agata_Dzwonek napisał(a):Mysiakowata napisał(a):Ile jest tych wątków o podziękowaniach?Przed chwilą wypowiadałam się w innym, ale napiszę jeszcze tu
Tak naprawdę każda forma podziękowania jest dobra, jeśli zna się swoich rodziców (a zakładam, że każdy zna ich dobrze :P) i wie się, co sprawi im przyjemność
Ostatnio dla klientki robiłam dwa takie same albumy ręcznie robione, na okładce napis "dziękujemy", a w środku zdjęcia i pamiątki z dzieciństwa, później wspólne zdjęcia młodej pary i na ostatniej stronie miejsce na fotkę ze ślubu. Aha, a na wewnętrznej stronie okładki dedykacja
Chyba też fajny pomysł?
myślę, że to dobry pomysłmy z narzeczonym zdecydowaliśmy się na fotoksiążki od printu (https://printu.pl/fotoksiazka/szablony/ ... =7&paper=6) - nie są co prawda robione ręcznie ale na stronie prezentują się całkiem fajnie. Chyba się zdecydujemy, w końcu co raz mniej czasu ;)
Schola83 napisał(a):Agata_Dzwonek napisał(a):Mysiakowata napisał(a):Ile jest tych wątków o podziękowaniach?Przed chwilą wypowiadałam się w innym, ale napiszę jeszcze tu
Chyba też fajny pomysł?
myślę, że to dobry pomysłmy z narzeczonym zdecydowaliśmy się na fotoksiążki od printu (https://printu.pl/fotoksiazka/szablony/ ... =7&paper=6) - nie są co prawda robione ręcznie ale na stronie prezentują się całkiem fajnie. Chyba się zdecydujemy, w końcu co raz mniej czasu ;)
My tez chcemy zrobić fotoksiążki ale ze zdjęciami ze Ślubu więc damy je dopiero wtedy jak dostaniemy zdjęcia od Fotografa a to pewnie zajmie z 2-3 miesiące...
Wróć do Zaproszenia i podziękowania
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości