Asiela napisał(a):Zuzka napisał(a): stwierdzam, że wszystko zależy od towarzystwa a nie od miejsca :P
racja
Oj tak. byłam na kilku pańeńskich teraz i niektóre to niewypały niestety...,
Asiela napisał(a):Zuzka napisał(a): stwierdzam, że wszystko zależy od towarzystwa a nie od miejsca :P
racja
dora01 napisał(a):Mój panieński odbył się w domciu …
O 19 mój ukochany został delikatnie usunięty z domu ( spał u brata ). O 19:30 zaczęły schodzić dziewczyny i na wstępie miałyśmy wypić duszkiem po dwa drinki. Potem zaczęła się za.bawa, były różne konkurencje oczywiście z dalszą częścią picia drinków ( np.zakładanie prezerwatywy na banana buzią ). A o 21:30 przyszedł striptizer – był boski.
Były dwa tańce. Siostra powiedziała mi że jak by mi coś nie pasowała w trakcie nich to mam tylko pomachać ręką a on się wycofa albo czegoś nie zrobi ( nawet moja siostra go ostrzegła że jestem nieśmiała,a on po występach orzekł że był w szoku że było wręcz przeciwnie).
Pierwszy taniec to był policjant – to można było nakręcić ( z zastrzeżeniem że nie może to wyjść po za ponieważ może przez to stracić prace ), był on lajtowy.
Ale drugi był jeszcze lepszy ( przebrany za gangstera )– istny hardcor – niestety tego już nie można było nakręcić. Ale wspomnienia zostaną ;)
W sumie całość trwała 30 minut, podczas występów pytał się czasami mnie na ucho czy wszystko w porządku , potem jeszcze został i chwile pogadaliśmy, naprawdę bardzo miły i kulturalny.
Potem jak pojechał to była ciąg dalsza za.bawy, następne testy, nagrody i drinki. Miałyśmy iść na rynek ale uzgodniłyśmy że w domu się super bawimy więc zostałyśmy. Cała impreza trwała gdzieś do 4.
Teraz tylko czekam aż siostra zgra zdjęcia i filmik …. Już nie mogę się doczekać
Teraz w ten weekend mój ma kawalerski ... Zobaczymy jakie będą jego wrażenia.
Novy napisał(a):U kolegi były fajne w knajpie, ale bez robienia filmików i zdjęć
Wróć do Wieczór panieński i kawalerski
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 0 gości