Witam nowe Panny Mlode ;)
Doti-piekna suknia,masz do niej dobrane juz wszystko? tzn bukiet, bizuterie, fryzure ...itp?
do poradni wybieramy sie jutro( jeszcze musimy zadzwonic czy maja miejsce ;) ) a jesli nie to w nast tygodniu ;)
zaproszenia mamy zamowione, bukiet mam upatrzony i znowu mam dylemat co do welonu,

pisalam wam wczesniej ze pewnie nie bede miec a teraz sobie mysle ze fajnie by bylo, pozniej w zyciu juz nie trafi sie taka okazja. kurcze ale dylematy dziewczyny hehe ;) nie mam w ciagu dalszym butow, poprostu nie mam czasu wyjsc na miasto poszukac ich

od 2 tyg. mam ciagly remont w domu (przygotowania przed weselem) ale moze od polowy nast,tygodnia zaczne poszukiwania, Stwierdzilam ze kupie 2 pary butow, takie do tanczenia z paskiem zeby nie spadly i takie normalne biale, w deichmann widzialam za 60 zl ladne

zwykle proste buty

i zastanawiam sie nad butami do sesji zdj, czy poszalec i kupic w kolorze czy jednak bez sensu to jest bo buty beda na paru zdj i szkoda kasy wydawac?
nastepny dylemat to bizuteria,,, kompletnie nie wiem jaka bedzie pasowac do mojej sukni

moze wy mi cos podpowiecie??