przez Erill » Pią Sty 28, 2011 9:03 pm
Ja striptizerom mowie nie bo uwazam ze sa obrzydliwi i od razu zapowiedzialam, ze nie chce takich atrakcji..
Ale.. osobiscie jestem zdania, ze na kobiete tanczaca na rurze z przyjemnoscia popatrze i takie wyrazilam zyczenie. Nie czuje sie osoba o niskich pobudkach, ktora ma nudne zycie, jest ukryta lesbijka albo inne powody dla ktorych tak splaszylyscie ta rozrwyke ale po prostu jest to cos co chcialam przezyc i zobaczyc zas to co wyczynila jedna pani w pruderii nie miesci sie w zadnych prawach fizyki i gietkosci.
Czasem nie chodzi o gola babe (fajna macie skale ocen, nie powiem) i niskie pobudki i ostracyzm, ze jak facet oglada striptiz, albo babe na rurze lub atrakcyjna kobiete to nie jest wart niczego poza splunieciem a o znajomosc meskiej natury. Faceci sa wzrokowcami. Nie uwierze facetowi ktory deklaruje, ze nie oglada sie na inne atrakcyjne kobiety, ze nie krecilby go striptiz (szczegolnie po kilku drinkach) i tego typu frazesy. To bzdura. W mniejszym lub wiekszym stopniu wiekszosc facetow odczuwa odzialywanie takich wlasnie bodzciow a mowienie, ze jest inaczej jest albo klamaniem swojej kobiecie, albo mowieniem jej tego co ona chce uslyszec, albo wyrazem tego, ze cos z tym panem jest nie tak.
Tak jak zapachy odzialowuja na nasze zmysly i potrafia wzbudzic glod.
Ponad to. To, ze taki widok podzialal na wyobraznie faceta wcale nie znaczy, ze zaraz zaciagnie kogos do bramy lub na strone bo nie wiem czemu w wiekszosci wypowiedzi takie polaczenie przyczynowo-skutkowe sie pojawia.
Po prostu "obce" bodzce seksualne oddzialuja na mezczyzn bardziej niz na kobiety. Taka konstrukcja ich noo..
btw. Moj maz mial swoj kawalerski wlasnie w pruderii, a na koniec i tak przyjechal pic wodke ze mna i moimi przyjaciolkami :P Nie zmienilo to mojego stosunku do niego, nie spadlo moje zaufanie ani tym bardziej nie stracilam do niego szacunku bo poszedl do takiego miejsca. Raczej oboje doszlismy do wniosku, ze ow lokal przestal byc klubem ze striptizem jak kiedys a stal sie zwyklym burdelem..
[FONT=Century Gothic]"Langusta żywi się wyłącznie owocami morza.. lecz gdyby mogła.. jadłaby dżem.."[/FONT]