Mish napisał(a):
Ale nie do końca zgodzę się z tą nudą na wyspie. Tras rowerowych jest sześć, każda z nich ma co najmniej kilkanaście kilometrów, a po drodze do zaliczenia kilka atrakcji. Poprzednim razem zaliczyłam trasę A, która ma prawie 25 km i naprawdę mi się podobało, bo zaliczyliśmy Ronne (stolicę), Rynek, Muzeum Bornholmu, przepiękny ogród Erichsens Gard, muzeum kamionki, Hasle - malowniczy port z pyszną rybką, bo są tam wędzarnie, Kaplicę Jona, kamieniołomy granitowe, Vang gdzie czas stanął w miejscu - dosłownie, przecudny rezerwat Slotslyngen z dywanami wrzosowisk i ruinami zamku Hammershus, a na końcu Sandvig - Allinge. I to tylko jedna trasa!
achajq napisał(a):christie na terenie Szwecji sa calkiem fajne campingi, jak chcesz adres wyszukiwarki to zglos sie na priv,bo tutaj pewnie zostanie skasowany. Moge tez polecic hotel w Geteborgu, w Sztokholmie tez, ale ten to tylko ze wzgledu na cene, bo pozostale aspekty takie sobie. Mam nadzieje, ze za miesiac bede mogla polecic jakis hotel w Oslo ;) Po Kopenhadze moge sluzyc rola przewodnika, uwielbiam to miasto i ubolewam, ze tam juz nie mieszkamy
dora01 napisał(a):No my bardziej na leżakowanie - jakieś dwa dni będzie zwiedzania, ale przede wszystkim basen, leżaczek i spa
Wróć do Prezenty i podróż poślubna
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość