Menu-co i jak?

inne tematy, wasze sugestie, opinie, rady

 

Re: Menu-co i jak?

Postprzez betalena » Śro Sty 30, 2013 1:46 am

nat89 napisał(a):Ja pierwotnie też chciałam te wszystkie zimne przystawki w formie bufetu bo to tak estetycznie wygląda. Ale po dłuższych przemyśleniach stwierdziliśmy, że zimne przystawki będą podawane do stołów. Będzie osobny bufet słodki - z ciastami, fontanną czekoladową, kawą i herbatą i jeszcze osobno będzie stał stół wiejski :) Oczywiście do stołów będą podawane również ciepłe dania (po obiedzie będą trzy takie gorące dania jeszcze :D)


Świetne rozegranie. Jeśli masz taką opcję, to te późniejsze gorące dania umieść na osobnym bufecie na podgrzewaczach. O ile każdy zazwyczaj jest głodny o przykładowej 17, to nie każdy ma później ochotę jeść o 1 i 3. Niektórzy wolą o 2, a wtedy pierwsze gorące danie będzie już zimne. Poza tym o 17 wszyscy są trzeźwi, a o 1 ciężko jest zagonić wszystkich do stołu :) Dlatego super jest, gdy każdy może sobie w dowolnej chwili zjeść krokiecika z barszczem czy gulaszową :) U nas to się sprawdziło bombowo i dzięki temu o 4 można było napić się gorącego barszczyku, który na bufet wjechał po oczepinach :)




have a sweet day
100% handmade
Awatar użytkownika
betalena
kocham to forum? :)
kocham to forum? :)
 
Posty: 3101
Rejestracja: Czw Wrz 29, 2011 9:32 pm
Miejscowość: LDN

Poprzednia

Wróć do Porady i komentarze ogólne



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Przejdź do portalu >>